a
Sikker levering Godt beskyttet

Din indkøbskurv er tom.

Subtotal: 0,00 kr

Tilbehør

Tilbehør til dine stueplanter

Der findes masse tilbehør til stueplanter. Vi har blandt andet rullefødder, mosstokke, reb til skjulere og diverse plejemidler til dine stueplanter. Ønsker man, at ens planter skal se friskere ud, så har vi et produkt kaldet bladglans, som gør bladene skinnede og sørger for, at støvet ikke sætter sig så nemt. Se vores sortiment og bliv inspireret.

Grid  List 

Grid  List 

Hvis man vælger at anskaffe sig stueplanter, er det sjovest hvis de forbliver flotte og sunde. På Stueplanter.dk har vi derfor valgt, at have de allervigtigste produkter, som sikrer at dine planter trives og forbliver pæne.

Stueplantegødning, bladglans, jord og insektmidler er bare nogle af de produkter vi har til dig. At have sunde planter, giver en helt særlig tilfredsstillelse hos planteentusiasten. Der er ikke noget ved, at skulle skifte sine planter ud hele tiden, så hvorfor ikke give dem de optimale forhold, så de holder så længe som muligt.

Hvis man har brug for at flytte rundt på sine større potteplanter, har vi også en super god løsning til dig. Vi sælger smarte rullefødder, som er en platform med hjul, hvilket gør at du nemt kan flytte dine potteplanter rundt i hjemmet.

Hænger din planter lidt, så har du mulighed for at binde den op af en mosstok. Især fingerphilodendron har det med at bliver meget bred og fylde rigtig meget, så her kan det være en fordel, at binde den op.