a
Sikker levering Godt beskyttet

Din indkøbskurv er tom.

Subtotal: 0,00 kr

Specielle Planter

Specielle Planter

Specielle stueplanter - Køb noget andre ikke har

På Stueplanter.dk ønsker vi ikke bare at have mange planter, vi ønsker også at have et bredt sortiment, så der er noget for enhver smag. Vi har stueplanter, som man ikke ser ret ofte og hvis man gerne vil have noget mere unikt end fx en Monstera eller Pilea, så er der også mere specielle stueplanter at finde hos os.

Grid  List 

Grid  List 

Specielle stueplanter gør dit hjem unikt og fanger tit dine gæsters opmærksomhed. Det er skønt en gang i mellem, at gå lidt mod strømmen og finde noget, man synes er helt specielt og som ikke alle andre har i deres hjem.

En af de mest specielle stueplanter vi har, er Tillandsiaen. Tillandsia er små snylteplanter, der ikke skal plantes i jord, men blot kan ligge på et fad, et glas eller andet lignende. Denne snylteplante har en spøjs vækst og kræver stort set intet af dig. Det eneste du skal huske er, ikke at placere den i direkte sollys, men lyst og en gang i mellem overbruse den med lidt vand. De er utrolig dekorative og man kan endda købe dem i små holdere med magneter bagpå, så de kan hænges op på fx køleskabet eller en tavle der mangler lidt pynt.

Stueplanter som lykkebambus og kødædende planter er også sjove og specielle stueplanter, man ikke ser så tit i de danske hjem. Lykkebambussen er en bambuspind der i enden snor sig og får små blade. Denne kan man fx sætte i en glasvase med lidt vand. Bambus skaber en dejlig beroligende stemning i hjemmet.

Kødædende planter er altid et hit! Specielt børnene synes det er spændende med en plante der kan snuppe insekter og ”spise” dem. Også vi voksne kan fascineres af, at en plante kan fortære kød, da det virker meget unaturligt. Den kødædende plante er i stand til at fange insekter og derefter fordøje dem.