a
Sikker levering Godt beskyttet

Din indkøbskurv er tom.

Subtotal: 0,00 kr

Små Stueplanter

Små Stueplanter

Små stueplanter til billige priser

Små stueplanter er perfekte, hvis man ikke har så meget plads i hjemmet. Større stueplanter kræver meget plads, og har man ikke store nok arealer at gøre med, kan det hurtigt virke lidt overfyldt. Det er en rigtig god ide, at vurdere hvad der passer ind i ens hjem, inden man køber planterne. Små stueplanter findes i mange varianter og der findes tilmed mange forskellige skjulere, der hver især skaber et udtryk. Man kan sagtens mixe udtryk og skabe sin helt egen personlige stil.

Grid  List 

Side:
  1. 1
  2. 2

Grid  List 

Side:
  1. 1
  2. 2

Stueplanter kan passes ind i et hvilket som helst type hjem. Hvis man har en meget minimalistisk smag, kan man med stueplanter nemt brække den lidt kantede stil. Er man ikke til de skarpe grønne farver og høje kontraster, findes der en del stueplanter med lidt mere sarte farver.

I dag går mange mennesker op i indretning, og stueplanter kan være med til at give dit hjem en hyggeligt og god atmosfære. Stueplanter gør tilmed dit indeklima bedre og selv de små stueplanter gør en forskel. Vi har på Jespers Planteskole et stort udvalg af potteplanter i mange forskellige størrelser. Vores personale er uddannede folk, som står klar til at besvare dine spørgsmål og vejlede dig, hvis du har brug for det.

Det kan være lidt af en jungle at finde rundt i alle de sorter vi har, da vi prioriterer at have et stort udvalg, så der er noget for enhver smag. Vi har både de helt klassiske planter, dem der stikker og nye spændende sorter. Der er derfor gode muligheder for, at du finder netop en stueplante der passer ind i dit hjem.