a
Sikker levering Godt beskyttet

Din indkøbskurv er tom.

Subtotal: 0,00 kr

Stueplanter

Stueplanter

Stueplanter til hjemmet - Skab dig en god atmosfære!

Stueplanter er fantastiske af have i hjemmet. De er smukke at se på og har en positiv indvirkning på os mennesker. Planter i hjemmet er ikke kun kønt, men alle stueplanter med blade hjælper tilmed med at gøre luften i dit hjem bedre.

Det behøver ikke være besværligt, at passe stueplanter, da der findes planter, som ikke kræver det store af dig. Hvis det kniber med at huske at vande, kan du overveje at købe selvvandingsskjulere, som egner sig til langt de fleste stueplanter.

Planter i hjemmet kan skabe en afslappet og hyggelig stemning i indretningen. Der findes både helt små og kæmpe store stueplanter, der virkelig kræver plads omkring sig. Det gælder om at finde de planter der passer godt ind i ens hjem.

Man skal ikke kun kigge efter hvilke stueplanter, som man synes er flotte. Det er vigtigt, at man undersøger om plantens krav også passer til de betingelser man kan give den. Nogle planter kræver meget lys, masse vand og opmærksomhed mens andre stort set passer sig selv. Har man en stueplante der kræver meget vand, kan det være en rigtig god ide, at anskaffe sig en selvvandingsskjuler. Denne skjuler fungerer på den måde, at man fylder et tomrum i bunden med vand, som potteplanten løbene vil drikke af. Når så den er ved at være tom, kan man aflæse via et lille glas, der stikker op fra jorden, at tomrummet snart er tømt for vand og man igen skal fylde vand på. Dette er også meget praktisk, hvis man er væk fra hjemmet i længere perioder.

Det behøver derfor ikke være besværligt, at have stueplanter i hjemmet. Det handler blot om, at finde den type stueplanter, som passer til hvem du er.