a
Sikker levering Godt beskyttet

Din indkøbskurv er tom.

Subtotal: 0,00 kr

Krukker

Krukker for enhver smag!

Der findes mange forskellige krukker til stueplanter. Der er krukker for enhver smag. Er man til retro, moderne eller en mere romantisk stil, så har vi helt sikkert en for dig også. Vi har både keramikkrukker, cementkrukker og glasskjulere på Stueplanter.dk. Kig i vores sortiment og se hvad vi har.

Grid  List 

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Grid  List 

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

En krukke er ikke bare en krukke. Det er vigtigt, at finde den helt rigtige skjuler til ens planter, for at give det bedste samlede udtryk. Skjuler og plante skal passe sammen.

Lerskjulere, glasophæng og glaseret keramik hitter rigtig meget i øjeblikket. Lerkrukker går aldrig af mode og er en meget neutral skjuler, som passer til langt de fleste potteplanter. Vælger man i stedet et glasophæng, skal man finde nogle planter der egner sig til denne type skjuler. Sukkulenter og kaktusser er begge meget egnet til glasskjulere, da de ikke kræver ret meget vanding og trives i meget lys. En anden sjov lille plante er en tillandsia, som er en snylteplante, der kun skal overbruses let en gang i mellem.

Keramikskjulere har længe været fremme, men glaseret keramik er specielt meget oppe i tiden og giver dit hjem en fed retrostil. Der findes også mange mønstrede skjulere, som giver et mere romantisk udtryk og her findes der virkelig mange forskellige at vælge mellem.