a
Sikker levering Godt beskyttet

Din indkøbskurv er tom.

Subtotal: 0,00 kr

Skjulere

Skjulere

Flotte skjulere og krukker til boligen!

Skjulere fås i mange forskellige afskygninger og kan have en stor rolle i hjemmet, i forhold til den stemning man ønsker i sit hjem. Ønsker man en varm og botanisk stemning er rødlers-skjulere helt perfekte. Er man mere til den minimalistiske stil, er moderne skjulere med blanke flade overflader helt ideelle. Der findes også meget romantiske skjulere med mange krummelurer og farver, som skaber en hyggelig varm sydlandsk stemning.

Når man køber planter er det vigtigt, at man køber de rigtige skjulere, som passer til de type planter man har købt. Størrelsen er meget vigtig, da nogle stueplanter har brug for meget plads og andre trives bedst i mindre potter.

Stueplanter har altid godt af at blive pottet om efter 2-4 år, så de har gode muligheder for at vokse sig større. Man skal vælge en skjuler der er 2-3 cm større end den skjuler planten var i.

Mange skjulere er i dag inspireret af naturen. Det er meget moderne med skjulere i jordfarver og grønlige farver fra naturen. Med skjulere i neutrale farver, har man virkelig mulighed for at sætte nogle meget farverige planter frem. Der findes også skjulere med pangfarver, som er flotte sammen med den lidt mere dæmpede stueplante. Zinkskjulere og cementskjulere er også fremme og her har man igen valgt at spare på farverne. Når man skal vælge skjulere og planter til hjemmet gælder det om at finde den rigtige balance i farverne.

Glaserede skjulere er i øjeblikket et hit og kan købes i de fleste boligforretninger. Disse skjulere har et antik look og er super moderne. Mange foretrækker en lækker retro-stil og især i storbyerne er vintage og retro et hit.