a
Sikker levering Godt beskyttet

Din indkøbskurv er tom.

Subtotal: 0,00 kr

Potteplanter

Potteplanter

Kunstige potteplanter - Slip for vanding!

Kunstige potteplanter er de nemmeste planter man kan anskaffe sig. Potteplanter som er kunstigt fremstillet, er fantastiske og utrolig virkelighedstro. Her slipper man for alt pasning og det eneste man skal sørge for, er en flot skjuler, som planten kan stå i. I dag er producenterne blevet fantastisk dygtige til at fremstille planterne og kun nærstudering af planterne vil afsløre dig.

Grid  List 

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Grid  List 

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Almindelige planter i potter, kræver at man sørger for korrekt lys, korrekt mængde vanding og nogle gange skal der også gødes. Med kunstige planter slipper man for at bruge tid på den slags. I en travl hverdag, er det ikke altid nemt at nå alle de ting man gerne vil. Her har man mulighed for at få én ting mindre at spekulere på.

Fordelen ved kunstige planter er, at man kan placere dem lige hvor man ønsker. Har man fx en mørk gang eller et badværelse uden almindelig dagslys, så kan man med fordel anvende kunstige planter her. Kunstige planter behøver ikke at være plastik-agtige at se på, faktisk er mange af dem der i dag fremstilles utrolig ægte af udseende.