a
Sikker levering Godt beskyttet

Din indkøbskurv er tom.

Subtotal: 0,00 kr

Bestilling af varer

Ved afslutning af din varebestilling får du automatisk en e-mail kvittering/bekræftelse af ordre, hvori det fremgår hvilke produkter, du har bestilt. Ved udsolgte varer vil der blive sendt en e-mail til kunden med leveringstid. Kunden kan her vælge at ophæve købet.

Vi anbefaler, at du gemmer din bekræftelse og evt. printer den ud.

 

Priser / betaling

Alle priser er på stueplanter.dk er inkl. 25 % moms og i Danske kroner (DKK), hvor intet andet nævnes. Der hæves ikke penge fra din konto før varen er sendt.

De mulige betalinger er:

1. Betaling via Dankort

  • Visa/Dankort
  • MasterCard
  • JCB
  • Maestro

2. Betaling via netbank

  • E-dankort

3. Mobilbetaling

  • Mobilepay

Priser på fragt

Vi har en fast lav fragt på 89 kr

 

Gavekort

Gavekort vil blive tilsendt pr. mail, hvor vi beder at man skal selv printer det ud. Hvis man ikke har mulighed for selv at printe, kan man i bemærkning bede om at få den tilsendt i brev.

 

 

Leveringsbetingelser 

Udlandet

Der leveres ikke til Færøerne, Grønland og udlandet.

 

Levering

Stueplanter.dk kører ofte selv ud med varene i egne varebiler. Levering af døde varer eller små planter sker oftests gennem Post Nord og kan derfor typisk forventes ankommet inden for 1-2 hverdage. Vi foretrækker dog, at køre alle større planter og ting ud i egne biler. Varene bliver sendt og pakket hurtigst muligt, men afhængig af den invididuelle varer kan der være mellem 1-10 dages leveringstid.  Rettidig levering med Post Nord forudsætter dog at de overholder deres leveringstider. Såfremt der opstår forsinkelser hos Post Nord. vil dette tilsvarende forsinke leverancen i forhold til den ønskede leveringsdato.  Stueplanter.dk kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos Post Danmark, men i tilfælde af udeblevne leverancer, fremsender stueplanter.dk naturligvis en ny leverance uden beregning.

Ved køb af planter og fysisk store og/eller tunge varer kan leveringstiden være længere og vil typisk være mellem 3-10 dage. Vi stæber os dog selvfølgelig altid på at levere så hurtigt som muligt, gerne inden for 4-5 arbejdsdage. 

Bemærk at de angivne leveringspriser på hjemmesiden kun er gældende for brofaste steder. Ved levering til en ikke-brofast ø opkræves et ø-tillæg på 500 kr. 

 

Forudbestilling: 

 Det er muligt at forudbestille produkter. Bemærk dog: køber du varer på forudbestilling og varer der skal leveres med det samme, skal du bestille dem på to ordrer. 

 

Varemodtagelse og reklamationsret

Når du modtager dine varer, skal du huske at kontrollere for eventuelle synlige skader.

Reklamation af varer som har fejl og mangler ved modtagelsen, skal meddeles inden 24 timer på mail: info@stueplanter.dk meget gerne vedhæftet foto og vi vil håndtere opgaven hurtigst mulig.

Der ydes generelt 2 års reklamationsret på produkter købt hos stueplanter.dk efter købelovens regler. Husk derfor at gemme din faktura/ kvittering, hvis der skulle opstå et problem. Ved reklamation betaler kunden selv fragten med mindre andet er aftalt.

 

Ændringer eller annullering af ordre

Vi kan hjælpe dig med at ændring eller annullere din ordre. Kontakt os pr. mail: info@stueplanter.dk hurtigst mulig. Dette gælder KUN hvis varen ikke allerede er blevet afsendt.

Er varen afsendt har kunden 14 dages returret.

 

Fortrydelsesret

Vi tilbyder 14 dages fortrydelsesret efter varemodtagelsen, såfremt varerne sendes tilbage i ubrugt originalpakningen. Varens salgsværdi må ikke forringes. Hvis varen bliver beskadiget eller forringet og det skyldes manglende eller for dårlig indpakning, så mister du din fortrydelsesret.

Du vælger selv om du vil have pengene retur, en tilgodeseddel eller ombytning til andre varer. Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varerne.

Returadresse:
Stueplanter.dk
Harrestrupvej 64
7500 Holstebro
Danmark
Mærk: Webshop

Varen kan også sagtens returneres i vores butik personligt.

 

Er du i tvivl?

Hvis du har spørgsmål til en vare, leveringstid eller andet så send en mail på info@stueplanter.dk eller kontakt os på telefon 97 42 96 97

 

Billeder

Der tages forbehold for, at priserne på billederne på hjemmesiden muligvis ikke længere er gældende.

 

Generelle forbehold

Vi tager forbehold for trykfejl, udsolgte varer, afgiftsændringer, prisstigning fra leverandører, Force Majeure.

Handels- og levringsbetingelser gælder for alle leverancer fra stueplanter.dk.

 

Oplysning om klagemuligheder

En klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos os kan indgives til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk.

EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her - http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse info@stueplanter.dk

 

Oplysninger om sælger

Stueplanter.dk
Harrestrupvej 64
7500 Holstebro
CVR 26989302
Danmark
Tlf. +45 97 42 96 97

E-mail: info@stueplanter.dk

 

Persondatapolitik  

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os: Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.
Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig. Vi leverer varerne selv, eller med PostNord og Brink Transport.
Personoplysningerne registreres hos Jespers Planteskole A/S, og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.  
Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.
Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse. Den dataansvarlige på www.stueplanter.dk er ejer Jesper Nielsen.  
Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig. Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det.
Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen.
Du kan skrive til os på: info@jespersplanteskole.dk.