a
Sikker levering Godt beskyttet

Din indkøbskurv er tom.

Subtotal: 0,00 kr

Boligartikler

Boligartiker til hjemmet - Gør dit hjem personligt!

Er der noget hyggeligere end at gøre hjemmet rart og trygt med nipsting og andre boligartiker? Her på Stueplanter.dk har vi et stort udvalg af ting til hjemmet, der kan suppleres med dine stueplanter. 

Grid  List 

Grid  List 

Hvad er et hjem uden hyggelige ting på hylderne, en stueplante og andre pynteting? Gør dit hjem personligt med dine egne udvalgte pynteartikler og skab dit eget udtryk. Hjemmet er det sted man skal kunne slappe af og komme helt ned i gear. Både planter og pyntegenstande kan være med til at gøre hjemmet mere rart og lækkert. På Stueplanter.dk finder du alt fra vaser, lanterner, bloklys, bogkasser, pyntehuse og planteholdere m.m.

På Stueplanter.dk kan du nemt lade dig inspirere og sætte dit eget præg på hjemmet med brugskunst, boligartikler og planter. Vi har ting til hylderne, skænkene, vindueskarmene eller væggene i boligen.  

Plantestativer i hjemmet er gode, hvis man ønsker at få planterne op i højden og måske ikke har hyldeplads til dem eller mangler noget de kan stå på. Vi har også holdere til væggen eller hængeskjulere, som også hjælper med at udnytte pladsen i hjemmet optimalt.