Store stueplanter - En kæmpe boligtrend

Ser du på diverse boligblogs, Instagram og boligmagasiner har du uden tvivl bemærket det! Store stueplanter har taget sit indtog i boligindretningen - og med god grund. Planterne giver ikke bare farve og liv til rummet, men også et godt indeklima.

Vil du gerne med på bølgen, men er i tvivl om hvilken du skal vælge? Så følg med her. Vi har samlet en liste over nogle af de hotteste store stueplanter.

 

Monstera Delisiosa / Fingerphildodendron

Når man snakker planter og boligindretning er den umulig at komme uden om. Monstera, også kaldet fingerphilodendron, er en af de helt store trend planter. Dens store, flotte, fligede blade giver et helt unikt udtryk til boligen - og så er den nem at passe! Vil du gerne have noget lidt anderledes? Så kan du få den i en helt unik og smuk broget udgave.

Find den her

 

 Elefantøre

Jo større, jo bedre! Er du til de rigtigt store stueplanter, så er Elefantøre lige noget for dig.

Dens lange stængler og store blade giver en flot kontrast til den minimalistiske boligindretning.

Køb den her

 

Cowboykaktus

Søger du en nem, men super fed stueplante? Så er det en cowboykaktus du skal have.

Stueplanten er en skulptur i sig selv med sin flotte udformning og så kræver den næsten ingen vand - win win. Kaktussen fås i mange forskellige størrelser.

Find dem her

 

 Gummiplante

Gummiplanten er en gammel kending, hvis popularitet har fået et boost. Har du svært ved at holde dine planter i live? Så skal du have en gummiplante! Gummiplantens flotte mørke blade gør den perfekt til enhver indretningsstil.

Køb den her