5 nemme stueplanter

Har du ikke grønne fingre, eller kniber det med tiden og overskuddet? Så skal du læse med her! Vi har lavet en liste over 5 nemme stueplanter og hvordan du passer dem. Så er det bare med at vælge den stueplante, du bedst kan lide.

 

Kaktus

Glemmer du tit at vande dine stueplanter? Så skal du have en kaktus! Kaktus er utrolig hårdføre og kræver kun vand ca. 1 gang i måneden om sommeren og efter behov om vinteren. Udover at være nem, er kaktussen også smuk året rundt. Husk at placer den på en solrig plads.

 

Monstera Deliciosa - Fingerfilodendron

Monstera er ikke den nemmeste af de 5 stueplanter, men det er klart en af de mest populære. Dens smukke fligede blade gør den til et hit i indretningen. Planten vokser hurtigt, så med lidt omsorg har du en stor og smuk stueplante. Monstera Deliciosa skal vandes 1-2 gange om ugen og placeres lyst men uden direkte sollys.

 

Sansevieria trifasciata - Svigermors skarpe tunge

Har du tendens til at dræbe dine stueplanter? Så er svigermors skarpe tunge hvad du søger! Stueplanten er utrolig hårdfør og meget nem at passe. Den kan stå de fleste steder og kræver ikke meget vand.

 

Sukkulenter

Sukkulenter findes i mange forskellige afskygninger - så der er helt sikkert en for dig! Ligesom kaktus kræver sukkulenter meget lidt vand og er meget hårdføre. For at give den de bedste betingelser anbefaler vi, at du sætter den i vandbad 1-2 gange i måneden, hvor den kan suge vand.

 

Senecio herreanus - Perler på snor

Er du vild med hængeplanter og det udtryk de giver i boligen? Så er perler på snor den rette for dig. Den fungerer perfekt i vinduer eller i et hjørne i stuen med sine dekorative perlerækker.

Perler på snor er en af de nemmere hængeplanter, da den godt kan tåle lidt udtørring og derfor ikke skal vandes så ofte. Sæt planten i vandbad og lad den suge det vand den har behov for.